Haku a green iguana

 Name:Elvaretta Kalinda Aurelia 

Class:Vll B

Absence:16

Wednesday 8 maret 2023



Questions:

1.What is the text about?

Answer: Haku a Green iguana .

2.What is the pet?

Answer: the pet is Green iguana.

3.What is the name of the pet?

Answer: The iguana's name is Haku.

4.What is the colour of the pet?

Answer:the colour of the pet is the brown.

5.what does paragraph two tell us about?

Answer:Haku looks like a small dragon. It has scales in several parts of its body and has strong legs.

6.Why does the pet need to eat insects?

Answer:because insects are good for bones so they won't suffer from osteoporosis.

7. What are the functions of the pet's strong legs?

Answer: For swimming and climbing trees.

8.What is the purpose of the text?

Answer:the goal is to get to know the characteristics of iguanas to readers.

Komentar

Postingan populer dari blog ini